Esküvői projektmenedzser

HU: Stresszmentes esküvőt! Kell egy profi személy aki a nagy napon kézben tartja az eseményeket? Összefogja a szolgáltatókat? Segíti a kapcsolattartást a többi szolgáltatóval?

EN: Stress-free wedding! Need a professional to handle events on the big day? Someone to bring together the service providers? To help you stay in touch with other providers?

#dianaceremonia

HU: Esküvői lebonyolító vagyis esküvői-projektmenedzser: az a személy, aki a pár megbízásából az esküvő megvalósításának koordinálását végzi, ideértve az előkészítési feladatokat, a nagy nap koordinációját is. Egy olyan szakember aki tanácsokkal segít benneteket, hogy a Nagy napra minden a helyére kerüljön, segít a szolgáltatók kiválasztásában, a program összerakásában. Hiszen az esküvő is egy projekt amihez kell egy szakember aki felügyeli a folyamatot.

Nem szeretnétek sem vőfélyt, sem ceremóniamestert, hiszen ti már mindent leszerveztetek, elintéztetek, csakis annyi kell, hogy a nagy napotokon mindent kézben tartson, és ti csak élvezzétek a napot?

Keressetek bizalommal, segítek, hogy együtt megtaláljuk a számotokra a legjobb megoldást!

EN: Wedding organizer or wedding project manager: the person who, on behalf of the couple, coordinates the implementation of the wedding, including the preparation tasks, the coordination of the big day. A professional who will help you with advice to get everything in place for the Big Day, who will help you choose the service providers and put the programs together. After all, a wedding is also a project that requires a professional to oversee the process.

You dont want a best man or a master of ceremonies, since you have already organized and arranged everything, all you need is to control everything on your big day and just enjoy the day?

Get in touch with me with confidence, I will help You to find the best solution for you!

Díjszabás: 25.000.- Ft/óra + útiköltség ami 100Ft/km*

Az első konzultáció: ingyenes!**

*Budapesten belül a kiszállási díj ingyenes!

**Online konzultáció, illetve Budapesten belül. Minden további helyszínen útiköltség kerül felszámításra!

***Az árak változtatásának jogát fenntartjuk! Minden esetben kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy egyénreszabott ajánlatot kalkulálhassunk számotokra!

EN:

Fee: 25,000 HUF / hour + travel costs which is 100 HUF / km *

First consultation: free! **

*Within Budapest, the disembarkation fee is free!

** Online consultation or within Budapest. Travel costs will be charged at each additional location!

*** We reserve the right to change prices! In any case, please contact us so that we can calculate a personalized offer for you!