Referenciáim

“Muchas gracias Diana por el gran trabajo que realizaste en el dia mas importante de nuestras vidas. No era una tarea facil por la diferencia cultural, pero gracias a ti todo salia perfecto y fue un dia maravilloso. Siempre atenta de todo y ayudandonos a que fuera perfecto. Totalmente recomendaria tus servicios para todos aquellos que quieran que el dia mas especial de sus vidas sea un poco mas sencillo. 😊🙏🏻 Francisco&Zsofia”

Duna Garden Étterem és Hotel

Palatinus Grandhotel Pécs

“Már az első beszélgetéskor sejtettem, de utólag is bebizonyosodott, hogy Dia és Bálint felkérése volt az egyik legjobb ötletünk az esküvő kapcsán❤ Hatalmas segítség volt Dia az első perctől kezdve, a nagy napon pedig mindent megért, hogy ott volt mellettünk. Ő tényleg nem csupán dolgozott nekünk, értünk volt minden percben, az összes vendég kiemelte utólag, hogy a “kis hölgy” mennyire ügyes és kedves volt! 😄 Imádtuk, imádták. A buli pedig nem lett volna sehol Bálint szuper dalválasztádai nélkül, remekül követte a hangulatot, sosem volt üres a tánctér! Köszönünk mindent! ❤”

 Anna&Patrik

Pilisszentiván

Rege Birtok – Eger

Vojnovich-Huszár Villa – Budapest

“Sosem szerettem igazán az esküvőket. Nem is tartoztam azok közé a lányok közé,akik a nagy napjukról álmodozott. Ha mégis valamiért szóba került, biztos az egyetlen elképzelésem az volt, hogy a természetben legyen. Nagyon távol állt tőlem,minden tipikus vidéki szokás,ahol extrán a figyelemközéppontjában kell lenni.Szerencsére a párom sem szeretett volna ilyen esküvőt. Bevallom, a Ceremóniamester ötlete is nagyon távol volt a komfortzónámtól, de tudtam, hogy szükségünk van rá. Diát és párját, Bálintot, a Sipito Park ajánlotta, ahol az esküvőnket készültünk megtartani. Nem is tudtam,hogy lehetséges,hogy a ceremóniamester szerepét egy nő töltse be,de számomra innentől vált szimpatikussá a gondolat. Dia személyét megismerve,ez csak fokozódott!Rendkívül segítőkész,tűzrőlpattant,humoros és nagyon kedves!Lányok..ugye tudjuk mi minden IS egy nő képessége?!..hogy ezer dologra képes figyelni egyszerre. Kedves Dia!Köszönöm,hogy igazán velem voltál a nagy napon, és mindenre, de tényleg mindenre figyeltél. Hogy kb 10 percenként itattál,mederben tartottad a napot,a násznépet,a kislányt..a kutyusom..a hangulatot!💕✨mindenki imádott!Imádott Titeket Együtt!😍

És engedd meg,hogy itt köszönjem meg az én legkedvesebb ajándékomat az esküvőről,a vendégkönyvet,amit szintén csodálatossá varázsoltál!❤️🥰Köszönünk szépen mindent!”

Dia&Patrick

Andrássy úti magánvilla – Budapest

Tópart Hotel –  Balatonvilágos

“Már első találkozásnál tetszett a bája és határozottsága. Tudtam, hogy férjemmel minket sem könnyű néha a helyes irányba terelni, ha mi kell a középpontban szerepeljünk, és ezért is tetszett annyira, hogy mennyire szervezett, felkészült és alapos Dia. Nagyon jó ötleteket adott már az első pár percben az időrenddel kapcsolatban is. Egyből éreztem, hogy a 9 koszorúslány, az amúgy nagyon szervezkedni akaró édesanyám és a többi vendég navigálását is szívesen rábízom. A Nagy Napig végig tartottuk a kapcsolatot, néha épp Dia hívott minket, hogy van-e még intéznivaló, vagy csak a lelkünket ápolta. A Nagy Napon végig tyúkanyóként vigyázott ránk, és figyelte az este mozzanatait. Mi nem szerettünk volna, sem rímelést, sem kötelező játékokat, hanem csak azt szerettük volna, hogy mindenki érezze jól magát, engedjék el magukat és bulizzanak egy jót. Diának hála ez meg is történt. Persze voltak számunkra is apró meglepetések az este folyamán, melyeket a vendégek Diával szervezték meg, és tartalék játékokkal is készült, azokra pedig nem volt szükség 🙂 Köszönjük Dia, hogy egy kis időre a családod részévé fogadtál minket, és a családunk tagjává váltál 🙂 Csodálatos nap volt, és sosem felejtjük el a te hozzájárulásodat a tökéletességéhez.”

Niki&András

Törökbálint – Anna-Tanya

Nagymaros

“Nagyon koszonjuk!!! 🥰 Gyonyoru ceremonia volt, mind a spanyol, mind a magyar vendegek is megdicsertek a szertartasvezetonket. Dianaval megtalaltuk a kozos hangot, kozosen dolgoztuk ki a szertartas szoveget es Diana gyonyoruen , aterzessel vezette le a szertartast mindket nyelven. Muchísimas gracias! Fue una ceremonia preciosa, tanto los invitados españoles como los húngaros felicitaron a Diana por la ceremonia. Juntos, preparamos el texto y Diana condujo la ceremonia con tanto detalle en ambos idiomas, con buena presencia y solucionando todos los problemas. ¡encantados con ella!”

Judit&Carlos

Bicske

Esküvőkiállítás Tatabánya – Konferanszié

Csónakház Mulató – Budapest

“Már mielőtt Diát felhívtuk volna is tetszett maga a tény, hogy női ceremóniamesterünk lesz. A személyes talalkozó után pedig biztosak voltunk abban, hogy őt választjuk. Jól döntöttünk. Az esküvőnket segitett olyanná tenni, amilyenné szerettük volna: egyszerűvé, lazává és modernné. Minden várt és váratlan helyzetet megoldott, és a násznép apraja-nagyjával is közvetlen kapcsolatot alakított ki. Köszönjük! 😘”

Anita&Zoli

Domony-völgy – Lázár Lovaspark

Manna Lounge & Étterem – Budapest

“Thank you so, so much Diana, for everything you did for us yesterday and over the last year! I may be biased but that was definitely the best wedding I have ever been to! On the most important day of your life it is vital to have a trusted coach in your corner. Diana was that person and more! She did so much to conduct the marriage smoothly. Everything happened on time and everyone knew what they were supposed to do! We were both nervous in the lead up to the ceremony but it was safe in Diana’s steady hands. She helped us plan fun games for the party and everyone had a chance to shine! I would recommend Diana unreservedly. Thanks you for everything Diana!” Julia&Marcus

Várkert Bazár – Buda

“Diához ajánlás útján jutottunk el, ami életünk egyik legjobb döntése volt. Mind az előkészületekben, mind pedig a “menyapara” leküzdésében is sokat segített. Az általa vezetett szertartás nem hagyott maga után száraz szemeket, és utána is tökéletesen menedzselte a dolgokat. A szolgáltatókkal és a násznéppel is gyorsan megtalálta a közös hangot. Szerencsénkre az utolsó pillanatban DJ-t kellett cserélnünk, de Dia erre is megoldással tudott szolgálni, férje Bálint személyében. Bálint olyan bulit varázsolt, hogy a szarvasok azóta is ütemre bőgnek 😄 Mindent nagyon szépen köszönünk! 🥰❤️ Egy szónak is száz a vége: HATALMAS AJÁNLÁS!!!!🤩”

Barbi&Ati

Vogue hajó – Budapest

Danubius Gellért Hotel – Budapest

“Dia nagyon kedves és közvetlen volt velünk már az első találkozástól kezdve. Nyitott volt minden ötletünkre az esküvőnkkel kapcsolatban és sok tippet is adott az életünk nagy napjára történő előkészületek során. Nem korlátozta le, hogy hány személyes találkozót vagy videó konferenciát tarthatunk vele. A nagy napon kézben tartotta a dolgokat, ügyesen levezényelte a különböző programokat és nem akart feleslegesen sokat szerepelni (ami rengeteg ceremóniamester nagy hibája). Életünk eddigi legszebb napjáért rengeteg köszönet jár neki! Minden kedves jegyes párnak bátran tudjuk ajánlani. Köszi Dia még egyszer! ❤️”

Adél&Bence

Forster Vadászkastély és Szálloda – Bugyi

Tarján Vendéglő és Rendezvényház – Salgótarján

ELTE – Füvészkert

“Az egyik legjobb döntésünk, hogy Diát kértük fel, vezényelje le életünk legszebb napját. Ceremóniamester feladatai mellett a szertartásunkat is ő tartotta, ami minden elképzelésünket felülmúlta. Nem csak mi, de a vendégeink véleménye is, hogy gyönyörű volt a szertartás és nagyon szépen beszélt Dia, angolul és magyarul. A találkózóink során nagyon megkedveltük őt, szuper aranyos és közvetlen volt az első perctől fogva. Rengeteg ötlettel és szívvel lélekkel segített megtervezni az esküvőnkket és mindenben számíthattunk rá. ❤️ A vendégeink is odáig voltak érte, a holland vendégeinket és a férjemet Thomot is lenyűgözte, hogy egy kicsit még hollandul is szólt hozzánk. 🥰 Szívől ajánljuk mindenenkinek! Köszönünk Neked mindent, nélküled nem lett volna ilyen csodás az esküvőnk! ❤️❤️❤️”

Zsuzsi&Thom

Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar – Lajosmizse

Udvarház Étterem – Hármashatárhegy

“Diána did a wonderful job at our wedding as the ceremony master, I really liked the speech/text she prepared and the way how she hold the ceremony. All the guests commented on the wonderful, personal and romantic atmosphere during our ceremony. If you are looking for an easy going, very flexible and professional ceremony master, please pick Diána! 🙂”

Jessi&Trey

Jankovich Kúria – Rácalmás

Nádas Pihenőpark – Vasad

“Kezdetben nagyon sokat gondolkoztunk, hogy ki lenne számunkra a tökéletes ceremóniamester az esküvőnkön. Mivel a nagy napunk nemzeti ünnepre esett, így mindenképpen szükségünk lett volna egy szertartásvezetőre is, ezért esett Diára a választásunk. Először nagyon fura volt a gondolat, hogy női ceremóniamester legyen az esküvőn, de már az első találkozásnál egyértelművé vált számunkra, hogy pont ilyen emberre van szükségünk. Dia a nagy napon mindent IS kezében tartott, gondoskodott arról hogy nekünk csak annyi legyen a dolgunk, hogy érezzük jól magunkat és éljük meg a pillanatot. Nagyon szépen köszönünk mindent és nyugodt szívvel ajánljuk bárkinek aki olyan esküvőre vágyik ahol a ceremóniamester nem akar az este középpontja lenni, viszont minden terhet levesz az ember válláról és gondoskodik arról, hogy tökéletes legyen élete egyik legfontosabb napja. 🥰”

Dorina&Tomi

Terminál 19 Étterem – Tököl

Lóvasút Rendezvényközpont – Budapest

“Nagyon örülök, hogy Diát kértük fel CM-nek az esküvőnkre. Egy csupaszív, nagyon jó kisugárzású jelenség, akire a vendégeink azt hitték, hogy a baráti körünk része 😃 Ez sokat elmond a hozzáállásáról: könnyen illeszkedett a csapathoz, nem volt sem túl sok, sem túl kevés, rugalmas volt, kedves, laza. A lagzi előtt többször keresett minket, hogy hogy vagyunk, van-e bármi, ami még felmerült bennünk. Aznap,  ha nem emlékeztet, otthon marad a csokrom 😃 A lagzin pedig minden gördülékenyen ment. Köszönjük még egyszer, Dia ❤”

Barbi&Domi