Esküvői Forgatókönyv

Ceremóniamesterként az az első dolgom, hogy forgatókönyvet készítek a párokkal a nagy napi eseményekről. Most nektek DIY menyasszonyoknak szeretnék tippeket adni ehhez, hogy hol is kezdjétek 🙂 Egy tavaly szeptemberi esküvőmre készült az alábbi példa, azért néhol átírtam a részleteket 🙂

Mi legyen benne?

Időpont – a program kezdete, várható vége

Helyszín – nem kell pontos címmel, de neked és a fontosabb résztvevőknek egyértelmű legyen (például: Templom, Esküvő helyszín, Ceremónia helyszín, stb)

 

Amire külön figyelmet érdemes fordítani, az a szünetek. Minden programra amit beírunk, szánjunk rá plusz 20-30 percet, az esetleges csúszások végett. Legyünk minél lényegre törőbbek, ne írjunk bele túl sok apró részletet, hanem csak vázlatosan.

menetrend.pl.2

Nem csak  a szertartás kezdetétől érdemes összetenni a programokat ilyen részletesen, a készülődésről is írjunk bele bátran részleteket. Például: Menyasszony – Fodrász reggel 8-9.30, 10.00-11.00 öltözés, 11.00-12.00 sminkelés, stb.

menetrend.pl.3

Érdemes egy ilyet összerakni és egyeztetni a fontosabb szolgáltatókkal (persze ha van ceremóniamestered akkor ez az Ő dolga lesz 🙂 ), de a helyszín személyzetével, a DJ-vel és a felszolgálókkal mindenképp! 🙂

Remélem tudtam ezzel Nektek segíteni, amennyiben bármi kérdésed van keress bátran, a konzultáció ingyenes 🙂

#dianaceremonia

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s